Váš prehliadač nie je podporovaný na tejto stránke.

Zváračské rukavice Agátka na pomoc dobrej veci

Odporučte stránku svojím známym

Občas vo svojom živote stretneme ľudí, ktorých osud nami pohne natoľko, že hľadáme spôsob, ako im ťažkú situáciu aspoň trošku uľahčiť. My sme sa takto spoznali s Agátkou, dievčatkom s Downovým syndrómom a ďalšími zdravotnými komplikáciami. 

Jej príbeh nás motivoval vytvoriť charitatívnu kampaň, v ktorej z každého predaného páru zváračských rukavíc s logom Agátka ide 50 centov na pomoc Agátke, ale aj ďalším ľuďom, ktorí našu pomoc potrebujú. Vyzbierané peniaze z predaja každý štvrťrok spočítame a darujeme do rúk, ktoré poznajú hodnotu zdravia a ľudského života. Ku 1.11. sme prispeli 400€ a z toho vďaka vám, naším zákazníkom, sme vyzbierali 320€.

Aby ste vedeli, kto je Agátka, rada sa vám predstaví (či skôr, ak by sa dokázala vyjadrovať ako my, z jej úst by sme počuli nasledujúce slová):

"Ahojte.

Volám sa Agátka Návojová. Narodila som sa s prekvapením. Som postihnutá. Narodila som sa s vrodenou genetickou poruchou - Downovým syndrómom. Mám niečo naviac, 21. chromozóm. Mám ťažkú vrodenú srdcovú vadu a trpím ďalšími pridruženými ochoreniami mojej diagnózy (hypotónia svalov, chybné kĺby, vrodená brušná diastáza, poskodené končatiny, som bez vrodenej imunity, atď...).

Mám 20 mesiacov. Za môj krátky pobyt na tomto svete som niekoľko krát zabojovala o svoj život. Utekať "smrti z lopaty" sa mi darí. Som bojovníčka. Lekári sa čudujú. Mám v sebe silu. No mne sa proste len chce "ŽIŤ". Mama mi učeše dva copíky, ja nahodím úsmev, idem a bojujem. Každý deň začínam s úsmevom, nepoznám slovo prekážka. To, čo je pre niekoho samozrejmosť, to je pre mňa výzva.

Milujem ľudí, milujem život, tento svet. Chcem žiť. Moja mama vraví, že som stelesnená láska. Mama vraví, že mám čistú dušu. Ľúbim život.

Chcem Vás naučiť, že láska a zdravie je to najdôležitejšie. Zastavte sa a zamyslite sa nad tým. Vážte si to, čo máte. Pomôžme spolu ďaľším deťom a rodinám, ktoré nemajú dostatočné prostriedky na rozvoj svojich chorých detí. Podporte tento projekt! Chcem Vám ukázať, že s "dobrým srdcom" sa krajšie žije......Vaša Agáta."

 

Aké sú zváračské rukavice Agátka?

zvaracske-rukavice-agatka-kampan-na-pomoc-postihnutym

Rukavice Agátka spoznáte podľa krásneho loga usmievavého dievčatka Agátky so zváracou prilbou, ktorú drží v tenkej, krehkej ručičke. Krehkej, ako jej zdravie.

Ide o klasické zváračské rukavice od spoločnosti Rhinoweld, s rozumným pomerom ceny a výkonu:

  • Rukavice sú vyrobené z kvalitnej zlatohnedej hovädzej štiepenky, s priemernou tvrdosťou, vhodné aj pre náročnú prácu.
  • Šité sú štandardne Kevlarovými niťami, prsty a švy sú plne olemované.
  • V oblasti palca, ktorá je viac namáhaná ako ostatné časti rukavice, sú zosilené prídavnou vrstvou materiálu.
  • Podšívka na dlani je zo žeržeju, na manžete z bavlny.
  • Vyrábajú sa vo veľkosti 10.
  • Sú v súlade s požiadavkami normy Norma EN 12477 A.

 

Budeme radi, keď si rukavice Agátka v našom e-shope kúpite a podporíte tak ľudí, ktorí to majú v živote náročnejšie, a pre ktorých je často nemožné to, čo je pre nás úplne bežné. Úsmev Agátky na rukaviciach vám bude pripomínať, že ste prispeli na dobrú vec.

 

váš tím Solík

Zváračské rukavice Agátka na pomoc dobrej veci


Súvisiace produkty
Kúpou prispejete Agátke
0,50 €/pár na dobrú vec
Zváračské rukavice Agátka (GL 122) veľkosť 10
6,00 s DPH 5,00 bez DPH
Skladom >100 ks