Váš prehliadač nie je podporovaný na tejto stránke.

Už máte zvárací stôl vo svojej dielni?

Odporučte stránku svojím známym

Aké majú zváracie stoly výhody?To, že zvárací stôl prácu v dielni uľahčuje, určite nie je tajomstvom.  V kombinácii s upínacou technikou a magnetmi  sa zvárací stôl stáva veľmi dobrou pomôckou, ktorá by nemala chýbať v dielni žiadneho zvárača.

Netreba zabúdať, že kov pri zváraní má tendenciu zmršťovať sa a expandovať. Stôl na zváranie preto musí byť rovný, pevný a vyrobený z materiálu, ktorý je odolný voči horúcemu kovu. Tiež by mal mať príslušenstvo, ktoré dokáže zvárané kovy upevniť, aby nedochádzalo k deformáciám a aby boli zvary kvalitné. Pomocou upínacích sád a blokov, magnetov, svoriek či  uholníkov vie zvárač zabezpečiť pevné a hlavne presné uchytenie materiálu. S upínacou technikou je možné upevniť a zvariť na stole takmer čokoľvek.

 zvaraci-stol-do-dielne-zvarac1

 

Zváracie stoly Demmeler vhodné pre domácich majstrov aj profi zváračov

Naším zákazníkom ponúkame prvotriedne stoly značky Demmeler, ktoré spĺňajú všetky požiadavky pre kvalitný zvárací stôl a vedia ponúknuť aj niečo na viac. Stôl na zváranie od spoločnosti Demmeler je vysoko kvalitný, odolný voči poškrabaniu, korózii aj rozstreku pri zváraní. Samozrejme s vyššou radou sa zlepšujú aj parametre stola. 3D upevňovacie systémy sú navrhnuté tak, aby mali dodatočné otvory aj zboku zváracieho stola, čím sa zvyšujú možnosti upnutia. Stôl na zváranie Demmeler zvládne aj  veľké zaťaženie. Pri type D28 je zaťaženie na jednu nohu až do 3 ton, pri D16 do 2 ton. Pri vyššej tvrdosti a záťaži sa preto hodí aj do extrémne náročných podmienok.

Demmeler ponúka viacero produktových radov, ktoré pokrývajú potreby hobby aj profesionálnych zváračov. Zvárací stôl si tak môžete vybrať presne podľa svojich potrieb – čo sa týka rozmeru, zaťaženia aj odolnosti. Takýto stôl na zváranie má tiež na okrajoch označené osi – zvárač tak presne vie, aké rozmery má materiál, ktorý zvára, bez toho aby musel používať iné meradlá.

zvaracie stoly demmeler1

Aké majú zváracie stoly výhody?


 1. Odolnosť – určite najväčšou výhodou je odolnosť. Stôl na zváranie by mal byť vždy navrhnutý tak, aby vydržal aj vyššie teploty, ktoré prichádzajú so zváraním.

2. Označenie osí – výhodou pre zvárača sú určite osi naznačené na bokoch stola. Vďaka osiam v smere x a y s jemnou stupnicou vždy poznáte rozmery kovu, s ktorým pracujete. Nebudete tak už viac potrebovať žiadne dodatočné pomôcky na meranie.

3. Presnosť pri práci – zvárací stôl musí mať rovný a stabilný povrch, čo zabezpečuje omnoho väčšiu presnosť pri zváraní či brúsení.

4. Vhodné aj pre veľké zaťaženie – zváracie stoly vydržia aj vysoké zaťaženie. Konkrétne hodnoty závisia aj od tvrdosti stola. Rámcovo stoly vydržia zaťaženie do 3 ton na jednu nohu.

5. Veľké množstvo príslušenstva – ku zváracím stolom dostanete veľké množstvo príslušenstva. Na trhu je mnoho dodávateľov a výrobcov, ktorý dodávajú príslušenstvo ako je upínacia technika, magnety, odsávanie a rôzne ďalšie súčastí stolov (nohy atď.).

6. Rôzne série – Zváracie stoly (konkrétne od výrobcu Demmeler) vám ponúkame vo viacerých sériách - PROFIPremiumLINE, PROFIPlusLINE, PROFIEcoLINE a HobbyLINE. Ak ste si mysleli, že zvárací stôl nie je určený pre „hobby zváračov“, mýlili ste sa. Demmeler ponúka stoly pre profesionálov, ale aj pre zváračov, ktorí stôl využijú iba vo svojej domácej dielni.

váš tím Solík


Súvisiace produkty
Zvárací stôl Demmeler 2000 x 1000 x 850 3D ProfiEcoLine PE28-01002-001
4 038,00 s DPH 3 365,00 bez DPH
Na objednávku - ks